SLO
HR

akcijska ponudba steklenih vrat

Akcijska ponudba steklenih vrat iz kataloga LICHT PLUS, po ugodnih cenah in s kratkim dobavnim rokom. Več svetlobe v vašem domu vam ponujajo steklena vrata nemškega proizvajalca Licht & Harmonie.

NOVOSTI

kljuka BACCIO

Notranja vrata baccio big


kljuka VISTA DUE

Notranja vrata edition basic


vodilo za drsna steklena vrata EDITION BASIC

Notranja vrata vista due big


Za ogled kataloga izberite povezavo na spodnji sliki:

lichtplus edition


prednosti LICHT PLUS

Vrata iz kaljenega in satiniranega stekla.

Vrata so izdelana iz visokokakovostnega kaljenega varnostnega stekla, ki ima odlične lastnosti. Kaljeno steklo je termično obdelano steklo, kjer se mu poveča odpornost proti temperaturnim spremembam. Poveča se tudi udarna in upogibna trdnost.

Dobra lastnost kaljenega stekla je tudi ta, da se ob razbitju steklo razleti v drobna ter neostra zrna. Posebnost steklenih vrat LICHT PLUS pa je tudi v tem da so zaščitene iz posebnega površinskega premaza za lažje čiščenje STC (Simply to clean).

Steklena vrata se lahko hitro in enostavno namestijo v različne vrste lesenih okvirjev po vaši želji ali kot samostojna steklena drsna oz. nihajna vrata.

Za več informacij in ogled razstavnih modelov nas obiščite v našem prodajnem salonu na Tržaški cesti 334 v Ljubljani.

Za ogled kataloga izberite povezavo na spodnji sliki:

notranja vrata Licht plus

Vsi prikazani modeli standardnih vrat so dobavljivi tudi kot drsna vrata.V posebni ponudbi pa imamo na voljo tudi različne vrste kljuk za steklena vrata iz aluminija in nerjavečega jekla.